OSMANİYE / MERKEZ - Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

RIZAİYE MAH. DEŞNİK SK. NAMIK KEMAL ORTAOKULU BLOK NO 26/1 MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller,Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren;Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek,Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenimlerini; bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları, kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
08.00-14.40
Okulumuz il merkezindedir.
Rızaiye Mh.Deşnik Sk.No 26/1 Merkez/Osmaniye
Okulumuz İl Merkezinde Yer Almaktadır.